Elérhetőségeink

Bodnárné Erzsike

+36 (30) 338-2609

bodnar1@freemail.hu

Facebook

Rendezvények

Élményfaluséta

2016.04.06.

Az idegenvezetővel kísért, vezetett játékos falusétákra előzetes időpont és létszámegyeztetés szükséges érkezés előtt 1 héttel,10 fő feletti csoportok esetén 3 héttel: 36/463-396, konyvtar@noszvaj.hu,
A program időtartama: 2 vagy 3 óra (2 órás sétába 3, a 3 órásba kb. 4 állomás fér bele, útvonaltól, tempótól függően).

Az idegenvezetővel kísért, vezetett játékos falusétákra előzetes időpont és létszámegyeztetés szükséges érkezés előtt 1 héttel,10 fő feletti csoportok esetén 3 héttel: 36/463-396, konyvtar@noszvaj.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
A program időtartama: 2 vagy 3 óra (2 órás sétába 3, a 3 órásba kb. 4 állomás fér bele, útvonaltól, tempótól függően).
 
A program célja: A faluba érkező családok, társaságok, csoportok számára szeretnénk szervezett programot nyújtani.
Kikapcsolódás, élményszerzés, a helyi műemlékek, hagyományok, természeti értékek megismerése kalandos, játékos faluséta keretében, a helyszíneken Noszvajhoz kapcsolódó, jellegzetes játékokat oldhatnak meg közösen. A faluséta felfűzhető tematikákra is, mint borok, falusi ízek, stb.
 
Csapatépítésre: A társaságból alakult 2 csapat között fog zajlani a küzdelem: ki tudja jobban megoldani a vidám feladatokat, ki ismerte meg jobban a falut. 
 
Indulás: Noszvaj, Református Templom, Deák F. út, faluközpont. Kérjük a megbeszélt indulási időpontot egymás érdekében tartsák. Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözetet javaslunk, kirándulásra alkalmas lábbeli, ivóvíz, szükség esetén esőkabát, sapka, kesztyű, bizalom és kalandkedv.
 
vissza