Elérhetőségeink

Bodnárné Erzsike

+36 (30) 338-2609

bodnar1@freemail.hu

Facebook

Rendezvények

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#10 - Pákozdi Jánosné2015.10.15. 16:03

Kedves Erzsike és Oszi!

Augusztus közepén élveztük a vendégszereteteket.Szép ízlésesen berendezett tiszta szállás várt bennünket.Finom lekvárokkal és borokkal kínáltatok bennünket.Jó egészséget és további jó munkát kívánunk.Szaffi kutyus is kedves emlékeket idéz.

Pákozdi család

#11 - Pákozdi Jánosné2015.10.15. 16:03

Kedves Erzsike és Oszi!

Augusztus közepén élveztük a vendégszereteteket.Szép ízlésesen berendezett tiszta szállás várt bennünket.Finom lekvárokkal és borokkal kínáltatok bennünket.Jó egészséget és további jó munkát kívánunk.Szaffi kutyus is kedves emlékeket idéz.

Pákozdi család

#8 - Nagy Norbert2015.10.15. 16:02

Szia Erzsike és Oszi,

Először is sok boldogságot szeretnénk kívánni az unokátok születéséhez.

Kellemesen és jól éreztük magunkat, köszönjük a vendégszeretet, az emberséget, az együtt eltöltött estéket és ami manapság nagyon ritka, az őszinte szeretetet. Jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel:
Ibolya és Sándor

U.I: reméljük hamarosan találkozunk :)

#9 - Fazekas Sándor2015.10.15. 16:02

Húsvétkor sikerült néhány kellemes napot eltöltenünk a Bodnár Vendégházban. A kedves, vendégszerető házigazdák rendezett, tiszta és megfelelően felszerelt szállással fogadtak bennünket, és az ott eltöltött idő alatt végig a segítségünkre voltak. Egyedül a fürdőszoba vízrendszere okozott kisebb kellemetlenséget, de ennek ellenére ajánlani tudom mindenkinek.

#6 - Túri Katalin2015.10.15. 16:01

Rövid utazásomhoz csupán egy nyugodt szálláshelyet kerestem, ahol nap végén megpihenhetek, ám a Bodnár Vendégháznál ennél jóval többet kaptam. Kedves és barátságos fogadtatással, nagyszerű kiszolgálással vártak. A házigazda roppant szerethető és segítőkész. A hely nyugalma és csendje nagyszerű feltöltődést jelentett a hétköznapi rohanások után. A környék meseszép, az emberek barátságosak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, valamint ezúton is köszönöm a szíves vendéglátást.

#7 - Kozma Adrienn2015.10.15. 16:01

Kedves Erzsike,Oszi,Szaffi kutyus! :)

Nosztalgiázni jöttem Noszvajra,egyetemistaként sokszor jártam a környéken!
A legőszintébb véleményem az,hogy ritkán találkozni ilyen kedves,tiszta emberekkel,mint Erzsike,Oszi! :)A szállás tökéletes volt,otthonos,mintha haza mentem volna :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy töltsön itt pár napot,nem fogja megbánni.Szaffi kutyus külön színfolt :D
Köszönet a kedves,szívélyes,önzetlen vendéglátásért :)
Puszi :) Adrienn

#5 - Dr. Pálvölgyi Ferenc2015.10.15. 16:00

Kedves Erzsike!

Köszönjük a Nálatok töltött békés napokat.
A szép szállás, a csodás táj és a vendégszerető fogadtatás egyaránt hozzájárult a kellemes kikapcsolódáshoz, az elcsendesedéshez és a rohanó napok utáni pihenéshez.

Ildikó és Ferenc

#3 - Zagyva Andrea2015.10.15. 15:59

Kedves Erzsike és Oszi!

Ezúton is szeretnénk megköszönni az élményekben gazdag, aktív pihenést, amit Noszvajon, a Bodnár vendégházban tölthettünk el. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy legalább egyszer látogasson el ide, ugyanis a szeretetteljes fogadtatáson és pihenésen túl,a házigazdák által készített remek borok és lekvárok várnak az ide látogatókra. Remélem mihamarabb újra a vendégeik lehetünk. Köszönettel: Andi és László. :)

#4 - Csabai Vera2015.10.15. 15:59

Kedves Erzsike és Oszi bácsi!

Lassan 10 éve, hogy először voltunk Nálatok nyaralni, de a hely és a vendégszeretet mit sem változott! A borkóstoló a zsíros kenyérrel, a finom lekvárok és persze a családias hangulat. Ide jó visszatérni! Aki az ilyen kellemes, barátságos légkörű helyen érzi jól magát, bátran válassza a Bodnár apartmant! :)

Szerintem mi mindig ott kóstoljuk a legfinomabb lekvárokat Noszvajon! Jó volt Oszi bácsival a tufabányában is.(Saci, 9 éves)

Köszönjük szépen, Vera, Zoli és a három kislány!

#1 - Jusztné Németh Noémi2015.10.15. 15:58

Tavaly nyáron egy nagyon kellemes hetet töltöttünk a csodás Noszvajon a Bodnár családnál.A környék gyönyörű látnivalókkal szolgál, de annak is megfelelő a Bodnár Vendégház, aki csak pihenni szeretne. Megkóstolhattuk Erzsike isteni lekvárjait, a mennyei tárkonyos levest és krumplinyakat, de Oszi bora és pálinkája is megért egy misét ;)
Jó szívvel ajánlom mindenkinek!